Våra Skolor

När vi startade Kitas startade vi Kitas Gymnasium, men allt eftersom fler sökte sig till oss förstod vi att det var dags att utöka. Samtidigt var det viktigt för oss att behålla alla fördelarna med en liten skola, lösningen blev tre små skolor istället för en stor.


KITAS GYMNASIUM

Vårt första gymnasium startades 2000 och heter just Kitas Gymnasium. Efter över ett decennium håller vi fortfarande samma höga kvalite på undervisningen. Vi har just renoverat och våra lokaler är trivsamma och miljön gör det lätt för dig att koncentrera dig på studierna. Alla utbildningarna är breda och studieförberedande.

Läs mer

 

 


KITAS NATUR

Kitas Natur är vår skola som är mer inriktad mot de naturvetenskapliga ämnena och teknik. Fascineras du av naturvetenskap eller teknik och vill fördjupa dig i det är det utbildningen för dig. Samtidigt kan du också välja att bredda dina studier mot samhällsvetenskap eller ekonomi.

Läs mer

 

 


KITAS EKONOMI

Vår skola med inriktning ekonomi kallar vi för Kitas Ekonomi. En utbildning på Kitas Ekonomi gör det möjligt att studera vidare enkelt, till exempel vid civilekonomiutbildningen på högskolan. Dessutom läser du många praktiska kurser, det gör att du kan börja jobba direkt efter gymnasiet. I utbildningen använder vi oss av datorprogram som företag använder ute i verkligheten, det gör att du är välförberedd och kan sköta ett företags bokföring. Dessutom kan du välja att starta och driva ett eget företag genom UF.

Läs mer