Våra Program

Alla våra utbildningar är utformade för att förbereda för studier på högskola eller universitet och ger inte bara en grundläggande behörighet. Vi garanterar även att du får den särskilda behörighet som krävs för vidare studier inom ditt ämnesområde. Därför har vi förstärkt vissa ämnen som krävs om du t ex vill läsa till civilingenjör eller civilekonom. Dessutom samarbetar vi med flera högskolor och universitet för att du ska vara så väl förberedd som möjligt för att gå vidare i dina studier efter gymnasiet.

 

Naturvetenskapligt Program

Naturvetenskapligt Program

Programmet för dig som gillar de naturorienterade ämnena, biologi, fysik, kemi, matte och miljö.

Läs mer


Sammhällsvetenskapligt Program

Samhällsvetenskapligt Program

Är det breda programmet för dig som vill fördjupa dig i samhället, strukturer, språk och företag.

Läs mer


Teknikprogrammet

Teknikprogrammet

Programmet fokuserar på teknik och matte, men även på hur miljön påverkar och påverkas av samhället.

Läs mer


Humanistiska Programmet

Humanistiska Programmet

Fokus ligger på de humanistiska ämnena, spåk och kultur, du har möjlighet att resa med dina klasskamrater, fördjupa dig i ett eller flera språk och studera olika kulturer.

Läs mer


Ekonomiprogrammet

Ekonomiprogrammet

Är ett program som fokuserar på ekonomi ut ett företagsperspektiv. Du har chans att starta och driva ett eget företag, UF, och du lär dig relevanta kunskaper för ett jobb eller fortsatta studier inom ekonomi.

Läs mer


Handels- & Administrationsprogrammet

Försäljnings- och serviceprogrammet med affärs- och högskoleprofil

Blanda praktiska kunskaper med teori. Du har chans att starta och driva ett eget företag. Du får en yrkesexamen men även chans att studera vidare vid högskola eller universitet.

Läs mer

Meny


Våra skolor

Kitas Gymnasium

Här startade det första Kitas år 2000 och skolan håller samma höga kvalitet i undervisningen nu som då. I våra nyrenoverade lokaler erbjuder vi en trygg och trivsam miljö där du kan koncentrera dig på dina studier. Utbildningen är bred och utpräglat studieförberedande med tre nationella program.

Läs mer


Kitas Ekonomi

Kitas Ekonomi är en skola som specialiserat sig inom ekonomi. Utbildningen gör det möjligt för dig att studera, exempelvis till civilekonom på högskolan.

Läs mer


Kitas Natur

Kitas Natur är en skola som specialiserat sig mot de naturvetenskapliga ämnena. Detta är skolan för dig som gillar naturvetenskap och vill ha en möjlighet att fördjupa dig inom detta område.

Läs mer


En dag på kitas

En dag på Kitas

Häng med på en dag på Kitas, elever från de olika programmen berättar!

Läs mer


Kontakta oss

Kitas Gymnasium
Magasinsgatan 3
411 18 Göteborg

info@kitas.se


Ladda ner PDF