Teknikprogrammet

Dettta program ges på:
Kitas Natur

Teknikprogrammet


Läser du teknikprogrammet kan du välja mellan följande inriktningar

Inriktning Teknikvetenskap
Inriktning Informations- och medieteknik
Inriktning Samhällsbyggande och miljö

Kitas Teknikprogram är ett utpräglat studieförberedande program som är till för dig som vill studera teknik, data, miljö eller arkitektur efter gymnasiet, på t ex Chalmers. Undervisningen på Kitas bygger på teori från läroböckerna som sedan används praktiskt i olika laborationer. Som ett självklart hjälpmedel i all vår undervisning används IT. På Teknikprogrammet innebär det att man lär sig att använda vissa särskilda program som är viktiga att kunna för att man ska kunna fortsätta att vara framgångsrik på högskolan efter gymnasiet.


Poängplan Teknikprogrammet

Läs mer

Meny


Våra skolor

Kitas Gymnasium

Här startade det första Kitas år 2000 och skolan håller samma höga kvalitet i undervisningen nu som då. I våra nyrenoverade lokaler erbjuder vi en trygg och trivsam miljö där du kan koncentrera dig på dina studier. Utbildningen är bred och utpräglat studieförberedande med tre nationella program.

Läs mer


Kitas Ekonomi

Kitas Ekonomi är en skola som specialiserat sig inom ekonomi. Utbildningen gör det möjligt för dig att studera, exempelvis till civilekonom på högskolan.

Läs mer


Kitas Natur

Kitas Natur är en skola som specialiserat sig mot de naturvetenskapliga ämnena. Detta är skolan för dig som gillar naturvetenskap och vill ha en möjlighet att fördjupa dig inom detta område.

Läs mer


En dag på kitas

En dag på Kitas

Häng med på en dag på Kitas, elever från de olika programmen berättar!

Läs mer


Kontakta oss

Kitas Gymnasium
Magasinsgatan 3
411 18 Göteborg

info@kitas.se


Ladda ner PDF